Het bezoek aan onze zuiderburen vorig jaar smaakte naar meer. We zakken dus weer af richting zuiden en gaan ditmaal naar Gent om te sneukelen. Vertrek dinsdag 16 mei om 08:45 uur vanaf het Haagse belastingkantoor. Verzamelen rond 08:15 uur. De koffie/thee staat klaar.

We arriveren rond koffietijd in het Mastbos bij Breda waar de koffie en gebak op ons staan te wachten bij De Boschwachter. Voldaan rijden we door naar Gent alwaar u even wat vrije tijd heeft om bijvoorbeeld iets aan een lunch te doen of een terrasje pakt.  Deze lunch is net als vorig jaar niet inbegrepen bij het arrangement en dus voor eigen rekening. Maar eet niet teveel want we gaan nog sneukelen.

Sneukelen? Ja! Sneukelen is Vlaams voor snoepen/smikkelen en dat doe je terwijl een gids je twee uur lang door de mooiste en lekkerste plekjes van Gent voert. En af en toe
stopt hij voor wat proevertjes van Gentse specialiteiten.

Aan het eind van de middag rijden we terug naar Nederland en stoppen we evenals vorig jaar bij Restaurant Bouvigne Paradijs (Breda) om ons tegoed te doen aan het veelal Oosters Eten.
Er wordt u één drankje aangeboden. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. Omstreeks 21:30 uur verwachten we weer bij het belastingkantoor te arriveren.

Er is een eigen bijdrage van € 27,50 per persoon.

Aanmelden niet meer mogelijk.

        SNEUKELEN IN GENT!  Wat?