KERSTBIJEENKOMST 2017

Onze traditionele kerstviering 2017 wordt gehouden dinsdag 19 december. Zoals gewoonlijk in het bedrijfsrestaurant van de belastingdienst Haaglanden gebouw Prinsenhof aan de Prinses Beatrixlaan 512, 2595 BL Den Haag.

Aanvang 14:30 uur. Kom s.v.p. niet eerder, het restaurant is nog tot 14:00 uur voor de werkende collega's in gebruik. We beginnen met koffie/thee en iets er bij. De voorzitter houdt zijn woordje en opent de bar. Het horecagedeelte deze keer onder leiding van restaurantbaas Albert! Zoals bij velen inmiddels bekend AFC heeft zich begin van het jaar terugetrokken, uit het zeg maar cateringgebeuren, na jarenlang hand- en spandiensten te hebben verricht. Ons lot ligt nu in handen van B'Vital (by Vitam). Zij verzorgen het bargebeuren en een warme Chinese Indische maaltijd in buffetvorm.

Voor de leden (één per huisadres) is er een banketletter van Maison Kelder. Vergeet deze niet mee te nemen aan het einde van de bijeenkomst. Als 'kerstpakket' is er zoals gebruikelijk (ook weer één per huisadres) een VVV-cadeaucard en Kerstwens. Dit wordt thuisbezorgd, vanzelfsprekend ook bij degenen die de Kerstbijeenkomst niet bezoeken.!

Inschrijven uiterlijk 10 november 2017. Het bestuur heeft besloten, gebaseerd op problemen rond aanmeldingen in het verleden, een bijdrage van  € 1 per persoon als bewijs van deelname in te voeren. Tijdige betaling van die bijdrage is - naast de aanmelding - dan het bewijs van deelname.

                          
inschrijving gesloten
207 deelnemers