Dankzij het voortbestaan van de subsidie (toezegging directeur-generaal Peter Veld) was het mogelijk de twee-jaarlijkse Landelijke Dag ook dit jaar weer te organiseren.

26 september 2012 werd de 6e Landelijke Dag onder de naam "De Ontmoeting" weer in Nieuwegein gehouden. Er was een concert van de Douane Harmonie Nederland met een optreden van zangeres Katell Chevalier, een workshop bodypercussie, meegezongen (of gebruld) werd er met het zeemanskoor De Brulboei, gereden met een segway, de wereld van de i-Pad e.d. ging via de PvCF voor u open,  er werd gespeeld/bewogen met Wii, samen op de foto was mogelijk, kennisgemaakt met Burgernet, getekend/geschilderd bij Royal Talens of bij de sneltekenaars (ook digitaal), Gezond Belast was er weer, en niet te vergeten een heerlijke lunch tussen de middag met tenslotte het bekende happy-hour in de namiddag. Allemaal gratis voor de leden van de Postactieven. Vele oude oude contacten werden weer aangehaald en/of hersteld met ex-collega's uit heel het land. Meer dan 1.200 bezoekers, een geslaagd evenement.

Het bestuur van de PaH verleent - afhankelijk van het aantal deelnemers en met een maximum van 10 per persoon - een bijdrage in de reiskosten van onze leden.

Mail of stuur uw declaratie voor het eind van het jaar aan de penningmeester.
LANDELIJKE DAG 2012
www.n-b-c.nl/
Klik HIER voor foto's van de Landelijke Dag.