DAGJE-UIT
Dinsdag 15 mei was het weer gezellig erop uit. 09:00 uur vertrek - met de bekende bussen van Pasteur - vanaf het CBG Haaglanden. We reden naar Hoorn en vertrokken met de stoomtram om na een tussenstop in Wognum, via Twisk en Opperdoes in een uur en een kwartier in Medemblik aan te komen. Een unieke ervaring. Helaas liet het weer toen wat te wensen over. Onderweg koffie met West-Friese krentenmik. In Medemblik scheepten we in (museumboot Friesland) en voeren we onder een inmiddels stralend zonnetje naar Enkhuizen. Aan boord werd een voortreffelijke lunch geserveerd. In Enkhuizen konden we even de benen strekken, en werd het leuke oude stadje nader bekeken en/of één van de gezellige terrassen getest.

Vervolgens gingen weer met de bus via een leuke route door de Schermer en de Beemster naar Haarlemmerliede alwaar we een erg goed diner gebruikten. Iets voor 20:30 uur waren we terug bij de Prinsenhof. Een meer dan geslaagde dag waarop de 85 deelnemers met veel genoegen terugkijken.

Klik HIER voor de foto's gemaakt door Piet de Böck, HIER voor de foto's van Johan Goverde,  HIER voor foto's van Ferrie v.d. Heuvel, HIER voor de foto's van Bert de Jong en HIER van Hélène Veeren-Cober.