KERSTBIJEENKOMST 2017
klik voor foto-impressie van Ferrie

Onze traditionele kerstviering werd dinsdag 19 december 2017 gehouden. Zoals gewoonlijk in het bedrijfsrestaurant van de belastingdienst Haaglanden gebouw Prinsenhof aan de Prinses Beatrixlaan 512, 2595 BL Den Haag.

Aanvang 14:30 uur. Aanwezig ruim 200 man (een record) koffie/thee en iets er bij. De voorzitter hield zijn woordje, gedacht de drie overleden leden van 2017, vertelde over de bezuinigings-maatregelen die ons als PaH gaan treffen vanaf 2018 en opende - heel belangrijk - de bar. Het horecagedeelte stond voor het eerst onder leiding van restaurantbaas Albert! AFC had zich begin van het jaar mede als gevolg van veranderde regelgeving  terugetrokken uit het cateringgebeuren, na voor ons jarenlang hand- en spandiensten te hebben verricht. Ons lot lag nu in handen van B'Vital (by Vitam). Zij verzorgden de drankuitgifte middels een tweetal bars en boden een prima warme Chinese Indische maaltijd aan in buffetvorm. We kijken terug op een goed geslaagde kerstbijeenkomst.

Voor de aanwezige leden (één per huisadres) was er zoals gebruikelijk een banketletter van Maison Kelder.  Als 'kerstpakket' was er evenals voorgaande jaren (ook weer één per huisadres) een VVV-cadeaucard met een saldo van € 15 en Kerstwens. Deze waren eerder al thuisbezorgd, vanzelfsprekend ook bij degenen die de Kerstbijeenkomst niet (konden) bezoeken!